ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Η ελληνική εταιρεία ANATOMIC HELP ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1996, με σκοπό την παραγωγή ορθοπεδικών και αθλητιατρικών προϊόντων υψηλών προδιαγραφών. Με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην περιοχή του Κιλκίς, αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία κάθετης παραγωγής των Βαλκανίων και μοναδική κατασκευάστρια Ορθοπεδικών προϊόντων στην Ελλάδα.

Η συνεχής ανοδική της πορεία, την καθιστά σήμερα μια από τις κορυφαίες εταιρείες ορθοπεδικών προϊόντων στο εξωτερικό ενώ παράλληλα κατέχει ηγετική θέση στην εγχώρια αγορά, διατηρώντας υψηλά μερίδια αγοράς σε όλα τα φαρμακεία της Ελλάδας και αποκλειστικές συνεργασίες με νοσοκομεία, κλινικές και ορθοπεδικά καταστήματα. 

Εγκαταστάσεις

Η εταιρεία αναπτύσσεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 7.000m² στη Νέα Σάντα του Κιλκίς

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Απασχολεί προσωπικό περίπου 50 ατόμων, αριθμός ο οποίος αυξάνεται κάθε χρόνο.

ISO 9001

To 1998 η εταιρεία απέκτησε το πιστοποιητικό ISO 9001, ISO E3/833/99 και τα προϊόντα που παράγει φέρουν πιστοποίηση CE από αναγνωρισμένο φορέα και πιστοποιήσεις από διεθνείς οργανισμούς.

0
ΧΩΡΕΣ ΕΞΑΓΩΓΗΣ
0
ΠΕΛΑΤΕΣ
0
ΚΩΔΙΚΟΙ
0
ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Η ANATOMIC HELP A.E. δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ποιότητα, καθώς διαθέτει την τεχνολογία για να θέτει υψηλούς στόχους, με συνεχείς επενδύσεις σε μηχανήματα και σε ειδικευμένο προσωπικό.

Με μια πλήρη γκάμα προϊόντων που υπερβαίνει τους 250 κωδικούς για πρόληψη και θεραπεία, σχεδιασμένη από έγκριτη ομάδα ιατρών και φυσιοθεραπευτών, σας εγγυόμαστε την άριστη ποιότητα. Η οργάνωση της επιχείρησης είναι αυτή που εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα στα προϊόντα και στις υπηρεσίες της.

Ο κύριος αναπτυξιακός άξονας της ANATOMIC HELP A.E. βασίζεται στις επενδύσεις της εταιρίας σε τεχνολογία αλλά και σε ανθρώπινο δυναμικό υψηλής επαγγελματικής στάθμης, πιστοποιώντας έτσι τον άριστο σχεδιασμό και κατασκευή των προϊόντων της.

ΒΡΑΒΕΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Ξεχωριστή διάκριση αποτελεί η επιλογή της ANATOMIC HELP από το Υπουργείο Ανάπτυξης για την καινοτόμο δραστηριότητά της και η ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Επίσης η εταιρεία μας βραβεύτηκε από το Επιμελητήριο Κιλκίς, για τη συμβολή της στην κατασκευή καινοτόμων προϊόντων τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Δίκτυο Πωλήσεων

H εταιρία μας, όλα αυτά τα χρόνια, έχει αναπτύξει ένα εξειδικευμένο δίκτυο έμπειρων συνεργατών σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, που είναι έτοιμο να σας προσφέρει ορθοπεδικά και αθλητιατρικά προϊόντα με την πολυετή εμπειρία και την εγγύηση ποιότητας της ANATOMIC HELP A.E.

Τα προϊόντα μας στο εξωτερικό  μπορείτε να τα βρείτε σε: Αλβανία, Αλγερία, Αζερμπαϊτζάν, Αρμενία, Βουλγαρία, Γαλλία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα,  Ιορδανία, Ισπανία, Ιταλία, Κουβέιτ, Κύπρο, Λετονία, Λίβανο, Λιβύη, Μάλτα, Μαρόκο, Μπαχρέιν, Ολλανδία, Ουκρανία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σαουδική Αραβία, Σλοβακία, Σουηδία, Τυνησία, Φινλανδία, Fyrom.

world-dotted-map
Our team

Armando Webster

CEO & ESTABLISHER

Andrew Flock

Marketing & SEO

Frances Samuels

CEO & ESTABLISHER

Richard Canales

CEO & ESTABLISHER